کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

صلیب سرخ خواستار ادامه آتش‌بس در غزه شد

سازمان صلیب سرخ درخواست کرد، آتش‌بس موقت و روند تبادل اسرا در نوار غزه با هدف ورود کمک‌های اضطراری بیشتر به این منطقه ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان صلیب سرخ اعلام کرد، برای ورود کمک‌های اضطراری بیشتر به نوار غزه ضروری است آتش‌بس موقت و روند تبادل اسرا همچنان ادامه پیدا کند.

 

به نوشته خبرگزاری «پرس اسوسیشن»، حماس و رژیم صهیونیستی روز شنبه با تداوم آتش بس موقت در غزه به تبادل اسرا پرداختند.

 

در چارچوب توافق مربوط به این آتش‌بس که از روز جمعه به مدت چهار روز اجرایی شده، مجموعا 50 اسیر صهیونیست و 150 اسیر فلسطینی مبادله می‌شوند.

 

«پاسکال هانت»، مدیر پاسخ به بحران در صلیب سرخ در مصاحبه با شبکه «اسکای نیوز» در روز یکشنبه بیان داشت: «شرایط جمعیت و وضعیت در این منطقه به حدی وخیم است که نیاز به ادامه این آتش‌بس داریم تا کامیون‌های بیشتر و کمک‌های اضطراری بیشتر وارد غزه شوند.»

 

این مقام صلیب سرخ ادامه داد: «من به همین دلیل با وجود اینکه اطمینان و اطلاع ندارم اما واقعا امیدوارم همه چیز همانطور که در جریان دو عملیات قبلی مشاهده کردیم، بدون هیچ مشکلی ادامه یابد.»

 

او بیان کرد: «مردم غزه تحت شرایطی زندگی می‌کنند که من حتی قادر به توصیفش نیستم چون هرگز در تمام طول عمر خدمتم برای صلیب سرخ چنین وضعیتی را ندیدم. تمدید آتش‌بس هم برای کل جمعیت و هم برای اسرا حیاتی است.»

 

وی افزود، صلیب سرخ در تمام مدت در حالت آماده باش بوده و برای ارائه پشتیبانی‌های بیشتر در صورتی که معضلاتی بروز پیدا کنند، آمادگی دارد.

 

هانت با اشاره به اینکه در سومین روز آتش‌بس پیشنهادی «نمی‌تواند پیش‌بینی آینده را داشته باشد» اظهار کرد، صلیب سرخ یک «رویکرد گام به گام» را نسبت به مذاکرات جاری در پیش می‌گیرد.

 

آتش‌بس انسانی در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز جمعه به وقت محلی (سوم آذر) وارد فاز اجرایی شده است. این آتش‌بس به مدت ۴ روز ادامه خواهد داشت.

 

این آتش‌بس به منظور ارسال کمک‌های امدادی به نوار غزه و مبادله اسرا اجرا شده است. تاکنون دو مرحله از تبادل اسرا با کمک نیروهای صلیب سرخ اجرا شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار